Kav2go
Menu
Kav2Go
Busje huren Word partner
×

Download de app

Gamma

De busjes staan geparkeerd op het parkeerterrein van het GAMMA filiaal. Houd met het huren van de busjes rekening met de openingstijden van het GAMMA filiaal! Na sluitingstijd wordt het parkeerterrein afgesloten met een hek. Wist u dat onze busjes naast de Pick up Points bij GAMMA ook te huur zijn bij HORNBACH, IKEA en PRAXIS? En 24/7 bij onze eigen KAV2GO Pick up Points!

 

Hornbach

De busjes staan geparkeerd op het parkeerterrein van het HORNBACH filiaal. Houd met het huren van de busjes rekening met de openingstijden van het HORNBACH filiaal! Na sluitingstijd wordt het parkeerterrein afgesloten met een hek. Wist u dat onze busjes naast de Pick up Points bij HORNBACH ook te huur zijn bij PRAXIS, IKEA en GAMMA? En 24/7 bij onze eigen KAV2GO Pick up Points!

 

Ikea

De busjes staan geparkeerd op het parkeerterrein van het IKEA filiaal. Houd met het huren van de busjes rekening met de openingstijden van het IKEA filiaal! Na sluitingstijd wordt het parkeerterrein afgesloten met een hek. Wist u dat onze busjes naast de Pick up Points bij IKEA ook te huur zijn bij HORNBACH, PRAXIS en GAMMA? En 24/7 bij onze eigen KAV2GO Pick up Points!

 

Klusloods

De busjes staan geparkeerd op het parkeerterrein van het KLUSLOODS filiaal. Houd met het huren van de busjes rekening met de openingstijden van het KLUSLOODS filiaal! Na sluitingstijd wordt het parkeerterrein afgesloten met een hek. Wist u dat onze busjes naast de Pick up Points bij KLUSLOODS ook te huur zijn bij HORNBACH, PRAXIS, KLUSLOODS en GAMMA? En 24/7 bij onze eigen KAV2GO Pick up Points!

 

Praxis

De busjes staan geparkeerd op het parkeerterrein van het PRAXIS filiaal. Houd met het huren van de busjes rekening met de openingstijden van het PRAXIS filiaal! Na sluitingstijd wordt het parkeerterrein afgesloten met een hek. Wist u dat onze busjes naast de Pick up Points bij PRAXIS ook te huur zijn bij HORNBACH, IKEA en GAMMA? En 24/7 bij onze eigen KAV2GO Pick up Points!

Allcar

De busjes staan geparkeerd op het parkeerterrein van het Allcar filiaal. Houd met het huren van de busjes rekening met de openingstijden van het Allcar filiaal! Na sluitingstijd wordt het parkeerterrein afgesloten met een hek. Wist u dat onze busjes naast de Pick up Points bij Allcar ook te huur zijn bij HORNBACH, PRAXIS, KLUSLOODS, Allcar en GAMMA? En 24/7 bij onze eigen KAV2GO Pick up Points!

 

Kapper Bakker

De busjes staan geparkeerd op het parkeerterrein van het Kapper Bakker filiaal. Houd met het huren van de busjes rekening met de openingstijden van het Kapper Bakker filiaal! Na sluitingstijd wordt het parkeerterrein afgesloten met een hek. Wist u dat onze busjes naast de Pick up Points bij Kapper Bakker ook te huur zijn bij HORNBACH, PRAXIS, KLUSLOODS, Allcar, Kapper Bakker en GAMMA? En 24/7 bij onze eigen KAV2GO Pick up Points!  

KAV2GO

Een busje huren bij KAV2GO is snel en makkelijk. Bij onze KAV2GO Pick up Points huur je 24/7 een busje met je mobiel. Dat kan al vanaf 1 uur! Het enige dat je moet doen is je éénmalig registreren via onze website. Hiervoor heb je een geldig rijbewijs nodig, een bankpasje en een emailadres (ter bevestiging). Ben je aangemeld? Download dan de KAV2GO app op je mobiel en je kunt al onze KAV2GO busjes huren, waar ook in Nederland!

Altijd een busje beschikbaar ook ‘s avonds en in het weekend. En altijd dezelfde lage prijs van €24,50 per uur! Uiteraard staan wij bij vragen telefonisch voor u klaar. We zijn bereikbaar van 08:00 uur tot 24:00 uur op nummer 088 – 088 34 34. Ook in het weekend!