Kav2go
Menu
Kav2Go
Busje huren Word partner
×

Download de app

Aanbieding voor partners

Investeer in en profiteer van het unieke KAV2GO bestelbus verhuurconcept

Als je uniek bent heb je (nog) geen concurrenten. Het KAV2GO concept is uniek, want het enige verhuurbedrijf van bestelbussen, waarbij de klant het hele proces van huren doet met 1 enkele app. Aanmelden, rijbewijsverificatie, ID en selfie check, borgbetalingen, reserveren, deuren openen, rijden en instant payment oplossingen. En de bestelbussen van KAV2GO zijn in veel gevallen 24/7 te huur en staan op plekken daar waar de klant zich bevindt; KAV2GO heeft inmiddels meer dan 100 bestelbussen geïnvesteerd en deze worden verhuurd bij IKEA, HORNBACH, GAMMA en PRAXIS. Daarnaast ontwikkelen we onze zo genaamde ‘Pick up Points’ ook op industrie- en parkeerterreinen.

Unieke kans voor investeerder

Daarom is nu het moment om in te stappen en met ons dit project over Nederland uit te rollen. Want hoe meer Pick up Points met KAV2GO bestelbussen, hoe meer bekendheid we krijgen en des te meer we samen verdienen!

Investeerder/partner worden?

Wat levert het jou op?

We weten uit ervaring wat een bestelbus in potentie kan opleveren. Op steeds meer Pick up Points loopt de omzet per bestelbus op. Onze naamsbekendheid groeit alleen maar.

Hoe werkt het partnership tussen u en KAV2GO?

Denkbaar is dat wij uw bestelbussen, uw Pick up Point voorzien van onze turnkey oplossing op het gebied van bestelautoverhuur. We bieden o.a. het on boarden van de huurders, support center medewerkers, wagenparkbeheer, verleggen van de boetes, administratieve afhandeling van de huurcontracten, debiteurenbewaking, alle geld transacties en het organiseren van het onderhoud van de bestelwagens. Omgedraaid investeert u in de bestelwagens (Pick up Points) de rest is voor KAV2GO. Uiteraard zorgen we voor een accurate website voor de online vindbaarheid van de Pick up Points.
Uiteraard bieden wij investeerders en partners een eigen omgeving in de backoffice, zodat u via ons dashboard alle verhuringen, omzetten enz. enz. live kunt volgen.

Nadere informatie?

Ook voor leasebedrijven hebben we interessante oplossingen.

Bekijk de video’s van 2 autoverhuurbedrijven die al partner zijn van KAV2GO

Nadere informatie?

Hebben wij uw interesse gewekt? Wilt u verder geïnformeerd worden? Neem contact op met ondergetekende.

Hemmie Kerklingh

+31 6 53 44 61 93

[email protected]