Kav2go
Menu
Kav2Go
Busje huren Word partner
×

Download de app

FAQ

Algemeen
Betalen
Klant worden
Reserveren
Rijden
Verzekeren
Voertuigen

Hoe werkt het?

kav2go
Klant worden U kunt hiervoor terecht op onze website, in onze app: AndroidApple iOS of bij één van de KAV2GO aanmeldzuilen. Reserveren Reserveer de bestelwagen op de door u gewenste locatie en tijdstip in de app, op onze website of per telefoon (088 – 088 34 34) Bevestiging U krijgt van ons een reserveringsbevestiging per email. Hierin vermelden wij de locatie, de gereserveerde tijd en het voertuig. In de bestelwagen zit een terminal met de sleutel en een tankpas. De pincode van de tankpas vindt u terug in de App bij uw reservering. Bestelwagen ophalen Bij de bestelwagen aangekomen opent u hem met de button “deuren openen” in uw app. De sleutel haalt u uit het dashboard kastje. Rijden U kunt nu naar uw bestemming(en) en terug rijden. Als u tussendoor parkeert, dan sluit en opent u de bestelwagen met de sleutel. Als u benzine nodig heeft, dan tankt u met de bijgeleverde tankpas. En als u onverhoopt pech mocht krijgen, dan staat de gratis pechhulp altijd voor u klaar. Terugbrengen Terug op het uitgiftepunt parkeert u de bestelwagen op zijn vaste parkeerplaats en stopt de zwart/witte sleutelhanger met sleutel terug in de terminal. Na het uitstappen beëindigt u de reservering met de button “Reservering afronden” in onze app, de deuren sluiten vervolgens uit zichzelf. Gebruik de button “deuren openen/sluiten” NIET!

Is er een overzicht van alle bijkomende kosten?

kav2go
Klik hier voor alle mogelijke kosten.

Wat is KAV2GO?

kav2go
KAV2GO is hét alternatief voor een eigen bestelbus en bestelwagenverhuur in de stad. Als abonnee kunt u een bestelwagen bij u in de buurt huren voor een uur of langer op alleen die momenten dat u deze nodig heeft. U heeft geen maandelijkse kosten, geen parkeervergunning, geen risico op vernieling en schade, maar wel een bestelwagen op het moment en de plaats die u het beste uitkomt.

Betaal ik voor de gereserveerde of de gereden tijd?

kav2go
U betaalt voor de gereserveerde tijd. Als u de bestelwagen niet op tijd kunt terugbrengen, dan moet u de reservering voor het bereiken van de eindtijd verlengen. Doet u dat niet op tijd dan wordt uw reservering automatisch verlengd met een half uur. Dit proces blijft zich herhalen totdat u zelf verlengt of de reservering afrondt. Van elke verlenging ontvangt u een bevestiging per email. Alle gereserveerde uren inclusief de verlengingen worden gefactureerd.

Hoe betaal ik mijn factuur?

kav2go
U betaalt uw factuur met het aan u ge-mailde iDeal betaalverzoek.

Hoe vaak wordt er gefactureerd?

kav2go
Er wordt gefactureerd per reservering. De factuur van de rit wordt kort na afloop van de reservering per email verstuurd. Voor het betalen van de factuur krijgt u via ons betaalplatform bunq een betaalverzoek die u met iDeal kunt voldoen.

Hoe wordt de brandstofprijs bepaald?

kav2go
Wij hanteren een all in prijs voor brandstof en gereden kilometers van 45 cent per KM (incl. BTW)

Hoe wordt de factuur toegestuurd?

kav2go
We sturen u de factuur per email toe.

Kan ik de facturen ook online inzien?

kav2go
Ja, als u op onze website inlogt kunt u al uw facturen inzien, hier kunt u ook eventueel openstaande facturen betalen middels iDeal.

Staat de rit gespecificeerd op de factuur?

kav2go
Ja, op iedere factuur wordt per rit aangegeven: Uitgiftepunt van de bestelwagen Type en kenteken van de bestelwagen Begin en eindtijd van de reservering Begin en eindtijd van de rit Aantal gereserveerde/gereden uren per tijdsperiode Prijs per uur Totaal prijs van de gereserveerde/gereden uren Aantal gereden kilometers Totaal prijs van de rit Alle prijzen worden in- en exclusief BTW vermeld

Wat betaal ik per maand?

kav2go
Er zijn geen vaste maandelijkse abonnementskosten. U betaalt alleen het starttarief, de gereserveerde uren, de gereden kilometers en de brandstof.

Hoe lang moet ik mijn rijbewijs hebben om klant te worden?

kav2go
KAV2GO houdt geen minimumperiode aan voor het in bezit hebben van een rijbewijs. Als u vandaag minimaal 18 jaar oud bent en in het bezit bent van een geldig rijbewijs kunt u direct klant worden en een bestelwagen huren.

Hoe oud moet ik zijn om klant te worden?

kav2go
Om klant te worden bij KAV2GO dient u een rijbewijs te hebben en 18 jaar oud te zijn.

Hoe verander ik mijn gegevens?

kav2go
U kunt uw gegevens beheren op ons klantenportaal, of door een mail te sturen aan [email protected]

Hoe word ik klant?

kav2go
Het eenvoudigste is om in te schrijven via het formulier op de website, of direct in onze KAV2GO-app. U kunt eventueel langs gaan bij een van onze aanmeldzuilen.

Hoe zeg ik mijn account op?

kav2go
Aangezien u geen maandelijkse abonnementskosten heeft is het niet nodig om op te zeggen als u een tijdje niet rijdt. U betaalt immers alleen als u daadwerkelijk reserveert. Als u toch wilt opzeggen, dan is het voldoende om een mailtje te sturen aan [email protected]. Dit kan op elk moment, op termijn van een maand wordt het abonnement dan afgesloten. Dit wordt aan u bevestigd. Als u intussen niet meer rijdt, maakt u verder geen kosten meer.

Ik heb me ingeschreven, maar geen bevestiging gekregen.

kav2go
Neemt u dan a.u.b. contact op met de helpdesk, tijdens kantooruren op 088 – 088 34 34 of door een email te sturen aan [email protected]

Kan ik een account voor een ander afsluiten?

kav2go
Iedere nieuwe klant moet zelf een account afsluiten. Het is niet mogelijk om een account voor een ander af te sluiten.

Kunnen meerdere mensen op één account rijden?

kav2go
Er kunnen meerdere mensen op één account rijden indien dit een zakelijk account is, wel dient iedere bestuurder zijn eigen overeenkomst aan te gaan en krijgt separaat een login op ons systeem. Dit geeft u als voordeel dat alle ritten op één gezamenlijke factuur komen.

Mag een ander met mijn account rijden?

kav2go
Uw account is persoonlijk en mag niet door een ander gebruikt worden. In één geval wordt hier een uitzondering op gemaakt. Indien u tijdens de rit buiten machte raakt om zelf te rijden, bijvoorbeeld omdat u onwel wordt, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk op 088 – 088 34 34. U kunt dan een ander voordragen om voor u te rijden. Hiervoor worden eenmalig de standaard inschrijfkosten van € 10,00 inclusief BTW in rekening gebracht. Als deze bestuurder vervolgens zelf ook klant wordt, dan worden deze kosten in mindering gebracht op het inschrijfgeld van deze klant. Als deze persoon dat wil en hij voldoet aan alle voorwaarden van KAV2GO, dan kan hij dus ‘gratis’ klant van KAV2GO worden.

Wat betaal ik per maand?

kav2go
Er zijn geen vaste maandelijkse abonnementskosten. U betaalt alleen het starttarief, de gereserveerde uren, de gereden kilometers en de brandstof.

Wat doe ik als ik mijn wachtwoord kwijt ben?

kav2go
Op ons klantportaal bieden wij hiertoe de mogelijkheid om uw wachtwoord opnieuw op te vragen.

Wat is de opzegtermijn?

kav2go
Aangezien u geen maandelijkse abonnementskosten heeft is het niet nodig om op te zeggen als u een tijdje niet rijdt. U betaalt immers alleen als u daadwerkelijk reserveert. Als u toch wilt opzeggen, dan is het voldoende om een mailtje te sturen aan [email protected]. Dit kan op ieder moment, binnen een maand wordt het account afgesloten en aan u bevestigd.

Als ik reserveer, maar niet rijd, moet ik dan wel betalen?

kav2go
Als u een reservering maakt, deze niet annuleert en niet rijdt, dan betaalt u € 24,50 binnen 24 uur voor vertrek en €5,- als de annulering meer dan 24 uur voor vertrek plaatsvindt.

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

kav2go
Het is mogelijk om op elk moment te reserveren. U kunt nog reserveren als u al bij de bestelwagen staat. Een reservering kan alleen ingaan op een kwartier. De minimum reserveringsduur is één uur. De bestelwagen gaat pas open vanaf het begintijdstip van de reservering.

Hoe reserveer ik een auto?

kav2go
U kunt reserveren op vier manieren: Met behulp van onze app op uw smartphone AndroidApple iOS. Op een smartphone met mobiel internet inloggen op de mobiele website met uw emailadres en uw wachtwoord. Voor een uitgebreide uitleg klik hier. Op een computer met internet inloggen op de website met uw emailadres en uw wachtwoord. Voor een uitgebreide uitleg klik hier. Bellen met de helpdesk op 088 – 088 34 34.

Hoeveel reserveringen tegelijk mag ik hebben?

kav2go
U mag een ongelimiteerd aantal reserveringen boeken. Ze mogen elkaar echter niet overlappen. Wij verzoeken u rekening te houden met uw medegebruikers door niet te reserveren en vlot te annuleren als u niet van plan bent om de bestelwagen te gebruiken. Een ander wil ook graag van te voren zijn rit kunnen plannen. Als u een openstaand betaalverzoek heeft kunt u niet reserveren totdat dat voldaan is en hebben wij het recht om geplande reserveringen te annuleren.

Is er altijd een bestelwagen voor mij beschikbaar?

kav2go
Als de dichtstbijzijnde bestelwagen in gebruik is, neem dan contact op met onze helpdesk  (088 – 088 34 34) zodat zij u op weg kunnen helpen.

Is er een minimum reserveringstijd?

kav2go
De minimum reserveringsduur is één uur.

Kan ik de bestelwagen eerder terugbrengen?

kav2go
Ja, u kunt de bestelwagen natuurlijk altijd vroeger terugbrengen. Wel wordt dan de resterende reserveringstijd in rekening gebracht.

Kan ik een ander type bestelwagen reserveren?

kav2go
Ja, u kunt elk type bestelwagen van KAV2GO op elke KAV2GO locatie in Nederland reserveren.

Kan ik een bestelwagen in een andere plaats reserveren?

kav2go
Ja, u kunt elke bestelwagen van KAV2GO op iedere KAV2GO locatie in Nederland reserveren. U bent niet gebonden aan uw woonplaats voor het huren van een bestelwagen.

Kan ik een bestelwagen voor een langere periode reserveren?

kav2go
Dat is mogelijk. Kijk naar de tarieven op de site. Voor meer informatie over de voertuigen en tarieven is KAV2GO Autoverhuur ook telefonisch bereikbaar op 088 - 088 34 34.

Kan ik een reservering verkorten?

kav2go
Nadat de reservering gestart is, kunt u de reservering niet meer verkorten. Voordat de huur start kunt u tot 24 uur voor vertrek de reservering annuleren en een nieuwe reservering maken met een kortere huurperiode. De kosten hiervoor bedragen €5,-

Kan ik vroeger vertrekken?

kav2go
Het is mogelijk vroeger te vertrekken. Er wordt dan per kwartier in rekening gebracht.

Moet ik altijd reserveren?

kav2go
Ja, u moet altijd reserveren voordat u de bestelwagen kunt gebruiken. Het voertuig gaat pas open vanaf het begintijdstip van de reservering. U kunt op elk moment van de dag of nacht reserveren. Een reservering kan alleen ingaan op het kwartier. De minimum reserveringsduur is één uur.

Tot wanneer kan ik een reservering annuleren?

kav2go
Als u een reservering maakt en wilt annuleren, dan betaalt u € 24,50 binnen 24 uur voor vertrek en €5,- als de annulering meer dan 24 uur voor vertrek plaatsvindt.

Wat gebeurt er wanneer ik niet tijdig verleng?

kav2go
Het in uren kunnen delen van bestelwagens valt of staat met een goede planning van het gebruik van de bestelwagens. Wanneer u niet zelf uw reservering heeft verlengd wordt uw reservering automatisch met een half uur verlengd. Op het moment dat u de reservering niet meer zelf kunt verlengen is er een andere klant die deze bestelwagen na u gereserveerd heeft. Mocht u het echt niet redden dan verzoeken wij u per direct contact op te nemen met onze helpdesk op nummer 088 – 088 34 34 zodat wij de volgende klant een alternatief kunnen bieden.

Zijn er kosten om een reservering te verlengen?

kav2go
Via de app, callcenter en de website is het verlengen gratis. U betaalt per half uur de extra gereden tijd.

Zijn er kosten om te annuleren?

kav2go
Als u een reservering maakt en wilt annuleren, dan betaalt u € 24,50 binnen 24 uur voor vertrek en €5,- als de annulering meer dan 24 uur voor vertrek plaatsvindt.

Zijn er kosten om te reserveren?

kav2go
Reserveren van een bestelbus is gratis.

De app wil geen verbinding met de server maken. Wat moet ik doen?

kav2go
Om de app te gebruiken heeft u een internetverbinding nodig, dan wel via mobiel internet, dan wel via Wifi.  Let er wel op dat de Wifi verbinding sterk genoeg is, er zijn nogal wat hotspots waarmee wel verbinding kan worden gemaakt, maar die geen internetverbinding produceren. U kunt in dat geval het best de Wifi verbinding mogelijkheid tijdelijk uit zetten, zodat er automatisch met een stabiele 3/4 G verbinding naar het internet gelegd wordt.

Hebben de auto’s een eigen parkeerplek?

kav2go
De bestelwagens staan geparkeerd onze Pick up Points. Dat zijn eigen terreinen bij bepaalde KAV2GO filialen. Bij de betrokken IKEA, HORNBACH, PRAXIS en GAMMA vestigingen staan de bestelwagens in speciale parkeervakken. Klik hier voor onze KAV2GO locaties.

Hoe is het met brandstof tanken?

kav2go
In de terminal van elke bestelwagen zit een Multi-tank card. Hiermee kunt u bij elk benzinestation in Nederland tanken. Op het moment dat u de bestelwagen bij de pomp geparkeerd heeft zet u de motor uit en haalt de sleutel uit het contact. De terminal bevindt zich in het dashboardkastje en daar trekt u als laatste de tankpas eruit. De pincode van de brandstofkaart vindt u in de bevestigingsmail en de App bij uw reserveringsgegevens. U kunt tanken en de brandstof afrekenen met de tankpas en de bijbehorende pincode alsof het een normale pinpas betreft. Alle bestelwagens van KAV2GO rijden op Diesel. U dient het voertuig voor de volgende klant achter te laten met minimaal een halfvolle tank.

Hoe krijg ik de sleutel van de bestelwagen?

kav2go
De sleutel is bevestigd aan een zwart/witte sleutelhanger die in een vaste sleutelhouder in het dashboardkastje is gestoken. U kunt de sleutelhanger uit de terminal nemen en de bestelwagen starten.

Hoe open ik de bestelwagen?

kav2go
Methode 1: Met behulp van de app op uw smartphone kunt u de deuren openen. Als u een reservering voor die bestelwagen heeft dan springt de centrale deurvergrendeling van het slot. De sleutel bevindt zich in het dashboardkastje, de sleutelhanger steekt in een vaste sleutelhouder. Methode 2: Als u geen gebruik kunt maken van onze app kunt u via onze (mobiele) website ook de deuren ontgrendelen. Dit kunt u bij de bestelwagen doen, of vooraf op uw pc thuis.  Als u een reservering voor die bestelwagen heeft dan springt de centrale deurvergrendeling van het slot. Na het ontgrendelen blijven de deuren 10 minuten ontgrendeld, waarna deze weer automatisch vergrendelen. De sleutelhouder met daarin de sleutel bevindt zich in het dashboardkastje. Indien u niet beschikt over een smartphone of PC, neem dan telefonisch contact op met onze helpdesk 088 – 088 34 34. Wij helpen u graag verder.

Hoe sluit ik de bestelwagen?

kav2go
Als u tijdens de rit de bestelwagen tijdelijk parkeert, dan sluit u de bestelwagen af en opent hem weer met de afstandbediening op de sleutel. U hoeft dan niets te doen met de boordcomputer of de app. Aan het einde van de rit parkeert u het voertuig op het KAV2GO uitgiftepunt waar hij vandaan komt. U zet de motor af. U kunt nu de zwart/witte sleutelhanger met sleutel terug in de vaste sleutelhouder duwen. U controleert dat alle verlichting uit staat en stapt vervolgens uit met medeneming van al uw bezittingen. Doe alle deuren dicht. Let er op dat ook de achterklep goed dicht zit. Indien u de bestelwagen geopend heeft met de app, Gebruik dan de app en druk op de button “Reservering afronden” De huurperiode is dan afgesloten en de deuren zullen op slot springen, gebruik niet de button “Deuren sluiten” deze is alleen nodig mochten de deuren na het afronden van de reservering onverhoopt niet sluiten. Als u de bestelwagen geopend heeft op de mobiele website log dan opnieuw in en gebruik ook hier de button “Reservering afronden” de deuren sluiten zichzelf binnen een minuut.

Kan ik de bestelwagen eerder terugbrengen?

kav2go
Ja, u kunt de bestelwagen natuurlijk altijd vroeger terugbrengen. Wel wordt dan de resterende reserveringstijd in rekening gebracht. Vanaf de starttijd van de reservering kunt u de reservering niet meer annuleren. Zolang de reservering niet is afgerond, en de reserveringstijd niet verstreken is, is het natuurlijk altijd mogelijk om nog een rit met de bestelwagen te maken en de reservering te verlengen indien nodig.

Mag ik een huisdier meenemen?

kav2go
Aangezien niet al onze abonnees dierenliefhebber zijn en er ook enkele allergisch zijn, is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen in de KAV2GO bestelwagens. Als wordt geconstateerd dat u dat wel heeft gedaan, dan worden de kosten van professioneel schoonmaken aan u in rekening gebracht.

Mag ik met de bestelwagen naar het buitenland?

kav2go
De bestelwagens zijn bedoeld voor en ingericht op gebruik binnen Nederland. Gebruik buiten Nederland is mogelijk en toegestaan, indien van te voren gemeld aan de helpdesk van KAV2GO. Na melding mag de bestelwagen gebruikt worden in België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Luxemburg. De Multi-Tankcard werkt niet buiten Nederland. Als u buiten Nederland benzine nodig heeft, dan dient u dit zelf voor te schieten, een bon te vragen en deze op te sturen via de post of ingescand per email. U krijgt dit bedrag dan na fiattering gestort op de door u opgegeven bankrekening door onze brandstof provider “MultiTankcard“.

Mag ik roken in de bestelwagen?

kav2go
Nee, u mag niet roken in de bestelwagen. Sommige van onze klanten hebben daar veel last van. Als wordt geconstateerd dat u dat wel heeft gedaan, dan worden de kosten van professioneel schoonmaken aan u in rekening gebracht.

Moet ik de bestelwagen op het uitgiftepunt terugbrengen?

kav2go
Ja, de bestelwagen moet worden teruggezet op het uitgiftepunt. Als er iemand anders op het uitgiftepunt staat, dan dient u het voertuig op de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaats in de buurt te parkeren. Let er op dat het voertuig hier daadwerkelijk mag staan volgens de vergunning en de regels. U bent zelf aansprakelijk voor de gevolgen van foutparkeren. U dient vervolgens te melden aan de helpdesk op 088 – 088 34 34 waar de bestelwagen is geparkeerd en wat het kenteken is van het betreffende voertuig die op de KAV2GO plek staat. KAV2GO probeert altijd de foutparkeerder te laten beboeten en/of wegslepen.

Moet ik de bestelwagen op tijd terugbrengen?

kav2go
Ja, u moet de bestelwagen op tijd terugbrengen. Het is mogelijk dat er een andere klant na u gereserveerd heeft en staat te wachten. Als u niet op tijd terug kunt zijn, dan kunt u indien er geen reservering u volgt, de reservering verlengen in de app of bellen met onze helpdesk. Als u niet tijdig verlengt en niet op tijd de bestelwagen terugbrengt, dan verlengen wij de reservering automatisch met 30 minuten en wordt dit in rekening gebracht. Dit proces herhaald zicht ieder half kwartier, tenzij u zelf verlengd of de reservering beëindigd.

Moet ik een borg betalen?

kav2go
Ja, KAV2GO hanteert een borg van (minimaal) € 200,00. Deze borg dient op onze rekening te staan in uw account om een reservering te kunnen maken. Nadat u de factuur voldaan heeft, kunt u de borg direct opvragen. U mag natuurlijk ook de borg ook laten staan voor een volgende reservering.

Wat doe ik als de bestelwagen die ik gereserveerd heb er niet staat?

kav2go
U kunt met behulp van onze app (tijdens de reservering) de button “navigeer naar auto” gebruiken om de bestelwagen te lokaliseren en ernaar toe te navigeren. Als u de bestelwagen alsnog niet kunt vinden belt u met de helpdesk op 088 – 088 34 34. Dit kan van 8:00 tot 0:00 uur, zeven dagen per week. Wij zullen dan uitzoeken waar het voertuig staat. Het kan zijn dat het voertuig op een plaats in de buurt is geparkeerd. Wij zullen zo nodig met de vorige huurder bellen en eventueel zullen wij u naar een andere beschikbare bestelwagen in de buurt overboeken.

Wat doe ik als de bestelwagen een lekke band heeft?

kav2go
Afhankelijk van uw eigen kennis van zaken en de plaats waar u staat kunt u bij de meeste bestelwagens zelf de band verwisselen. Op die manier kunt u het snelst weer doorrijden. Let er wel op dat u hierbij geen schade veroorzaakt. Meldt sowieso dat u een lekke band heeft gehad, dan kunnen wij een nieuw reservewiel voor een volgende klant plaatsen. Als u niet in staat bent om het wiel te verwisselen, dan kan de pechdienst u hiermee helpen. Neem daarvoor contact op met de helpdesk op 088 - 088 34 34. Laat de helpdesk in ieder geval weten wat er gebeurt is zodat we de bestelwagen voor de volgende klant weer in orde kunnen brengen.

Wat doe ik als ik een achtergelaten object vind of zelf iets heb laten liggen in de bestelwagen?

kav2go
Neem dan contact op met de helpdesk op 088 - 088 34 34. Houd er hierbij alstublieft rekening mee dat er van middernacht tot 8 uur ’s ochtends sprake is van een slaapdienst.

Wat doe ik als ik schade ontdek aan het voertuig?

kav2go
Meld dat dan met behulp van de inspectiestappen in de app bij het openen of sluiten van het voertuig, of telefonisch aan de helpdesk 088 – 088 34 34. Buiten de openingstijden van de helpdesk mag u ook de foto’s van de schade mailen naar [email protected].

Wat gebeurt er als ik een overtreding maak?

kav2go
Voor iedere overtreding die KAV2GO administratief moet behandelen wordt € 27,00 behandelkosten in rekening gebracht. Als KAV2GO de boete kan ‘verleggen’ krijgt u zelf een aanschrijving van het CJIB. Andere overtredingen worden via uw maandelijkse factuur geïnd. Als de overtreding meteen op naam wordt geconstateerd hoeft KAV2GO geen handelingen te verrichten en worden er door KAV2GO geen verdere kosten in rekening gebracht. Als u tegen de boete in bezwaar of beroep wilt gaan, moet u dit zo snel mogelijk aan KAV2GO laten weten. De boete moet desondanks altijd vooruit worden betaald.

Wat moet ik doen als de parkeerplaats bezet is?

kav2go
Dan dient u de bestelwagen op de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaats in de buurt te parkeren. Let er op dat het voertuig hier daadwerkelijk mag staan volgens de vergunning en de regels. U bent zelf aansprakelijk voor de gevolgen van foutparkeren. Parkeerboetes en/of wegsleepkosten worden aan de foutparkerende abonnee doorbelast, verhoogd met de administratiekosten van € 27,00 incl. BTW. Dergelijke voorvallen dient u zo snel mogelijk te melden aan de KAV2GO helpdesk: 088 - 088 34 34. KAV2GO kan dan de volgende huurder waarschuwen en de noodzakelijke maatregelen nemen. Het foutparkeren bezorgt onze klanten overlast en KAV2GO heeft er veel extra werk aan. Wij verzoeken u ieder geval van foutparkeren op een KAV2GO locatie aan onze helpdesk te melden en daarbij altijd het kenteken van de foutparkeerder door te geven. KAV2GO probeert altijd de foutparkeerder te laten beboeten en/of wegslepen.

Wat voor brandstof moet ik tanken?

kav2go
Op dit moment rijden alle bestelwagens van KAV2GO op diesel.

Wat is het eigen risico bij schade?

kav2go
U betaalt per reservering slechts €9,75 om het eigen risico naar nul euro terug te brengen. Uniek in Nederland! Géén eigen risico bij KAV2GO Busverhuur! Uniek in Nederland! En dat niet alleen; u hoeft ook geen premie te betalen voor de inzittende en WA verzekering. Zie punten 2 en 3 hieronder.

Zijn inzittende verzekerd en wat kost deze verzekering?

kav2go
Ja U bent verzekerd en dat is bij ons gratis. Het verzekerd bedrag in geval van overlijden van de Ongevallenverzekering voor In- en Opzittenden van de voorwaarden Autoverzekering bedraagt € 30.000,- . Het verzekerd bedrag in geval van blijvende invaliditeit van de Ongevallenverzekering voor In- en Opzittenden van de voorwaarden Autoverzekering bedraagt € 60.000,-.

Is er een aansprakelijkheidsverzekering (W.A.) afgesloten?

kav2go
Ook de aansprakelijkheidsverzekering zit bij de prijs in en is dus voor u gratis. Het verzekerd bedrag van de voorwaarden Autoverzekering bedraagt maximaal € 2.500.000,- per gebeurtenis voor materiële schade en maximaal € 6.100.000,- per gebeurtenis voor letselschade (ongeacht het aantal slachtoffers).

Hebben de bestelwagens airconditioning?

kav2go
Nee, de bestelwagens van KAV2GO zijn meestal niet voorzien van airconditioning.

Is er een geluidsinstallatie in het voertuig?

kav2go
Ja, er is een radio (met cd-speler) in ieder voertuig aanwezig.

Is er een navigatiesysteem in de bestelwagen?

kav2go
Nee, in de bestelwagens is geen navigatiesysteem aanwezig.

Wat voor brandstof moet ik tanken?

kav2go
Op dit moment rijden alle bestelwagens van KAV2GO op diesel.

Welke bestelwagens heeft KAV2GO?

kav2go
Mercedes Vito 6 m3 5-deurs 3 personen Handgeschakeld Mercedes Sprinter 11 m3 5-deurs 3 personen Automaat Sprinter pick up met huif 2-deurs 3 personen Automaat

Zijn de bestelwagens schoon?

kav2go
KAV2GO doet zijn best om de bestelwagens schoon te houden. Als u merkt dat een voertuig niet schoon is, neem dan per email of telefoon contact op met de helpdesk. Houdt u zelf de bestelwagen ook schoon? Namens de volgende huurder: bedankt!

Zijn er bestelwagens met een automaat beschikbaar?

kav2go
Ja, de Mercedes Sprinters zijn bijna allemaal uitgerust met een automatische versnellingsbak. Kijk voor de zekerheid even goed bij de omschrijving van het voertuig fat u gaat huren (in de app en de website).

Zijn er bestelwagens met een trekhaak?

kav2go
Ja, al onze bestelwagens zijn voorzien van een trekhaak.

Zijn er bestelwagens met winterbanden?

kav2go
De bestelwagens van KAV2GO zijn voorzien van normale banden. Deze voldoen voor normaal, alledaags gebruik. Bij verstandig, aangepast rijgedrag zijn deze ook bruikbaar tijdens winterse omstandigheden. Het monteren van winterbanden is in Nederland niet verplicht. Het is voor ons logistiek niet mogelijk om bij alle KAV2GO bestelwagens aan het begin en eind van de winter de banden te verwisselen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Op verzoek is het voor langere huur en tegen betaling mogelijk om een voertuig met All Seasons banden te huren. In het buitenland kunnen afwijkende regels gelden voor rijden onder winterse omstandigheden. Dit kan resulteren in verplicht gebruik/ voorhanden hebben/ bijzondere instructies betreffende winterbanden, sneeuwbanden, spijkerbanden en sneeuwkettingen. In zijn algemeenheid zijn de bestelwagens van KAV2GO hier niet op ingericht. Wij wijzen u er op dat het ten allen tijde de verantwoordelijkheid van de bestuurder is dat het voertuig voldoet aan de wettelijke eisen.