Een busje huren bij Adrem Mobility met KAV2GO

Een KAV2GO bus is nu ook te huur bij Autoverhuurbedrijf  Adrem Mobility in Utrecht. Net zoals dezelfde bussen door heel Nederland 24/7 te huur zijn. U kunt huren via de pc, laptop of mobiel. Heel handig voor het transport van uw aangekochte producten als gereedschap, bouwmaterialen, meubilair, verlichting et cetera. De busjes staan geparkeerd op het parkeerterrein van de Adrem tegenover het Casino in Utrecht.

Een busje huren doet u 24/7 via de KAV app op uw smartphone. Hiervoor dient u eerst de KAV-app te installeren en uzelf te registreren. Registreren kan zowel via de app als op onze website op de Registreren pagina. Meer informatie over de verhuur van onze KAV2GO busjes kunt u vinden op onze Zo werkt het pagina.

Aanmelden online en via de KAV2GO app

Een KAV2GO busje huren bij Adrem Mobility kan alleen online. Op de website wordt u stap voor stap door het registratieproces heen geleid. Mocht u er niet uitkomen, bel ons dan van 08:00 – 24:00 op nummer 088 – 088 3434. Onze helpdeskmedewerker helpt u graag verder.

Voor het aanmelden bij de zuil heb je alleen je rijbewijs en een bankpasje nodig. 

De busjes zijn van het merk Mercedes Sprinter en hebben de volgende specificaties:

  • Trekhaak
  • Laadruimte: 3,00 (L) x 1,78 (B) x 1,94 (H)
  • Laadvermogen: 1550 kg
  • Versnelling: automaat
  • De busjes beschikken over ruime laadruimte om uw aangekochte goederen mee te vervoeren. Een KAV2GO bus kan alles vervoeren!