Uw busje of auto geautomatiseerd verhuren met ons MobielRijden pakket

U heeft een autoverhuurbedrijf of een dealervestiging? En vindt u dat de verhuur, facturatie, administratie, pin of Idealbetalingen aan de balie makkelijker moeten? Dan helpen wij u graag verder!

Verhuur uw busjes en auto’s met het softwarepakket dat wij voor KAV2GO, ConnectCar en Witkar hebben ontwikkeld. Of wilt u zelfstandig verhuren onder ons KAV2GO label? Wij bieden meerdere oplossingen voor zowel het autoverhuurbedrijf als de autodealer die ook verhuurklanten bedient.

Bijkomend voordeel: de bussen en auto’s zijn 24/7 te huur. U kunt huren via de (deels) onbemande  autoverhuurbalie, de pc, laptop of mobiel. Hoe dat werkt leggen wij u graag uit. Neem contact met ons op via nummer +31 88 088 3434 of kijk voor meer informatie op mobielrijden.software.

Aanmelden via de geautomatiseerde balie, online en via de app

Onze software heeft als doel het hele verhuurproces te versnellen door automatisering. Het neemt werk uit handen en zorgt voor meer inzicht in kosten en leidt tot meer omzet. Klanten melden zichzelf aan bij de geautomatiseerde balie, reserveren en rijden keyless met uw eigen app. En de voertuigen zijn dag en nacht beschikbaar. daarnaast bieden wij services als online betalen, een call center dat uw klanten te woord staat voor (tijdens) en na kantooruren en ondersteunen we bij zaken als verzekeringen, aankoop voertuigen en schadeafhandeling.