Vervoer je Praxis aankoop met een busje van KAV2GO

Hallo, je staat op het punt grote spullen aanschaffen bij dit Praxisfiliaal. En die wil je meteen mee naar huis nemen? Met een KAV2GO-busje regel je dat ter plekke en snel.

Het enige dat je nog even moet doen is je éénmalig registreren. Dat kan online via de PC, tablet of smartphone.

En aanmelden kun je ook bij de KAV2GO kiosk bij de informatiebalie. Dat is wel zo makkelijk, want aanmelden gaat er snel, er is een scanner aanwezig voor de benodigde documenten (paspoort en rijbewijs) en een pinapparaat voor de borgbetaling. Kom je er niet uit dan bel je gewoon de helpdesk en dan helpt een medewerker je verder.

Trouwens ook als je je online registreert staat er tussen 08:00 en 24:00 altijd een medewerker klaar om je te helpen mocht er iets niet duidelijk zijn. En na je eenmaal geregistreerd te hebben kun je in het vervolg onze busjes met de app reserveren en rijden. En de KAV2GO busjes staan op steeds meer plaatsen door heel Nederland!

Helpdesk: 088 – 088 34 34

Via dit registratieformulier kun je je online aanmelden. Ben je aangemeld? Download dan de KAV2GO app voor Android of iOS en je kunt al onze KAV2GO busjes huren, overal in Nederland! Altijd een busje beschikbaar ook ‘s avonds en in het weekend. En altijd dezelfde lage prijs van €19,50 per uur!