Ook Adrem Autoverhuur verhuurt nu geautomatiseerd en 24/7 via KAV2GO

Adrem Autoverhuur met vestigingen in Utrecht Centrum, Heerlen, Sittard en Maastricht biedt nu ook geautomatiseerde verhuur. Dat betekent dag en nacht en ook in het weekend busjesauto’s en busjes huren. Het vertrouwde adres met een nieuwe dienst. Huren gaat heel makkelijk met onze app.

Bij Adrem kun je terecht voor het huren van personenwagens, busjes en bakwagens. 

Auto of busje huren? Meld je hier aan!

24/7 met de app een busje huren, betalen per uur en geen eigen risico!

Busje huren voor een aankoop op marktplaats? Of je wilt een keer grote schoonmaak houden? Dan is een busje huren voor 1 of 2 uur natuurlijk een prima oplossing. Een busje huren is bij KAV2GO heel makkelijk. Bij alle KAV vestigingen staan de bestelbussen dag en nacht voor je klaar. Ook bij Ikea, Hornbach en Praxis kun je onze busjes huren. Meteen de aangekochte spullen inladen dus. 

Gemakkelijk huren met de app

Een busjes huren is bij Adrem2GO heel voordelig. Bij ons betaal je niet per dag of dagdeel, maar alleen voor de gereserveerde tijd en gereden kilometers. En bij ons betaal je geen eigen risico! Aanmelden is heel eenvoudig en doe je via de app, achter je pc of bij de klantenzuil bij genoemde woonwinkels. Huur een busje 24/7 en zo vaak als je wilt. Deuren openen, rijden en afsluiten gaat allemaal via de app. Makkelijker kan niet!